B2-tytöt, B-tytöt

JyLe - AK Bt

Härmä Areena

Turnaus Alahärmässä

Tänään turnaus pelattiin Alahärmässä ja jälleen oli aikainen aamu. Ensimmäiseen peliin tuli vähän kiire ja vastassa oli kotijoukkue AK bt. Peli paikat olivat vähän hakusessa ja otettiin käyttöön uusia kuvioita, jotka saatiin hyvin toimimaan. Pelistä tuli tappio, mutta päästiin näyttämään muille uudet hienot peliasut, jotka muutamasta painovirheestä huolimatta antoi lisää virtaa. Toisena vastaan tuli toista kertaa ÄhtU, josta tuli tiukka peli. Ekassa erässä oltiin jo todella lähellä ensimmäistä erävoittoa ja erä päättyi 25-27. Kolmannessa pelissä KARHU B:llä oli todella hyvä syöttäjä, joka vei paljon pisteitä omalle puolelle. Toinen erä sen sijaan oli meillä parasta suorittamista ikinä. Saatiin hienoja hyökkäyksiä ja peli sujui just niinkuin pitikin. Viimeisessä pelissä vastaan tuli KiistoB2. Joukkue oli kova vastus, jolla oli muutama syöttäjä jotka pääsi ratkaisemaan erät. Kaikin puolin oli tosi hyvä reissu ja kaikki olivat kehittyneet paljon edellisestä turnauksesta.

Hyvällä mielellä lähdetään treenaamaan ja valmistautumaan uusiin peleihin taas vähän parempina.