JyväsLentis toteuttaa seurakyselyn
Julkaistu: 24.05.2019 00.00

JyväsLentis toteuttaa seurakyselyn

JyväsLentis kehittää jatkuvasti toimintaansa ja tämän kyselyn tulosten pohjalta teemme johtopäätöksiä ja tarvittavia muutoksia toimintaamme. Toivomme kaikilta kyselyyn osallistujilta avointa asennetta vastauksissanne. Anna aidosti palautetta hyvin ja huonosti hoidetuista asioista. Kysely toteutetaan yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa. Kysely suoritetaan anonyyminä, joten yksittäisiä vastaajia ei voida tunnistaa. Viime vuonna kyselyyn vastasi 67 vastaajaa.

Kysely toteutetaan viidessä eri ryhmässä, jossa jokaisessa on ryhmälle sopivimmat kysymykset. Halutessaan voi vastata kyselyihin eri rooleissa (esim vanhempana ja aikuisliikkujana).

  • Lapset (Liikkari, F- ja E-junnut)
  • Nuoret (D–A junioripelaajat)
  • Aikuisliikkujat (2- ja 1-joukkueen ei juniorit ja aikuisten harrastejoukkue sekä ViikkoBiitsin pelaajat)
  • Vanhemmat (F–A Junioripelaajien vanhemmat)
  • Seuratoimijat (seuran toimintaan osallistuvat jotka eivät kuulu em. ryhmiin)

Toivomme vastauksia 6.6.2019 mennessä

Seuratoimijat pääsevät vastaamaan kyselyyn allaolevan linkin kautta, mutta seuran jäsenille ja vanhemmille lähetämme linkit omiin kyselyihin sähköpostitse tai Facebookissa. Tarkkaile siis sähköpostiasi ja myös roskapostia(koska viesti sisältää https-linkin kyselyyn).

Palautekysely seuratoimijoille

Kyselyn tulokset käydään läpi kauden aloitustapahtumassa elo-syyskuussa 2019 ja sen jälkeen julkaistaan JyLen nettisivuilla.

Reipasta osallistumista kyselyyn toivottaen:

JyväsLentis ry, Hallitus

Seuran uusimmat