Ilmoittautuminen avattu JNBT avoimelle kiertueelle
Julkaistu: 01.07.2020 00.00

Ilmoittautuminen avattu JNBT avoimelle kiertueelle

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna Tuomiojärven beach volley -areenalla pelataan aikuisten avoimen kiertueen turnaus. Naiset pelaavat lauantaina 1.8.2020 ja miehet sunnuntaina 2.8.2020.

Kumpaankin sarjaan otetaan 32 paria ilmoittautumisjärjestyksessä, joten, jos haluat pelaamaan parisi kanssa Suomen hienoimmalle beach volleyn ulkoareenalle, hoida ilmoittautuminen pikaisesti kuntoon. Alueella hyvät katsomot ja kahvilapalvelut @tuomiojarvenkahvila. Tuomiojärven rantakahvilaa ylläpitää JyväsLentis jo kymmenetttä kesää. Olemme työllistäneet joka kesä kahvilassa 10-15 nuorta. Kahvilan tuotevalikoimaa on kehitetty tälle kesälle, tervetuloa tutustumaan, kahvila avoinna koulujen loma-aikana joka päivä klo 11-19.

Ilmoittautumiset turnaukseen Lentopalloliiton järjestelmässä torneopalissa ja turnausmaksu 60 €/pari hoidetaan JyväsLentiksen palvelussa tästä. Lisätiedot naisten sarja ja miesten sarja

Turnaus on tämän kesän JyväsLentiksen pääturnaus, joten järjestelyt ovat sen mukaiset. Merkkaa viikonloppu kalenteriisi. Nähdään biitsillä.

Facebook: https://www.facebook.com/events/1238224499903212/
Instagram: @jnbeachvolley @jklbeach
Turnauksen viralliset hashtagit: #jnbt #jnbv #TMRInvest #jklbeach #tuomiojarvenkahvila #visitjyvaskyla