Tuomiojärven biitsitoiminnan kehittämispalaveri 25.1. klo 18.30
Julkaistu: 14.01.2021 00.00

Tuomiojärven biitsitoiminnan kehittämispalaveri 25.1. klo 18.30


Tuomiojärven biitsitoiminnan kehittämispalaveri

JyväsLentis kutsuu kaikki kiinnostuneet mukaan kehittämään toimintaa Tuomiojärven rannassa. Järjestämme keskustelutilaisuuden etänä maanantaina 25.1. klo 18.30. Tilaisuuteen voit liittyä Google Meetillä tästä linkistä: https://meet.google.com/bvr-bkxb-met.

Tuokkari tarjoaa loistavat olosuhteet erityisesti biitsitoimintaan, mutta myös muihinkin aktiviteetteihin ja nyt olisi tarkoitus avata keskustelu siitä, miten toimintaa voitaisiin entisestään kehittää ja aktivoida. Kaksi hiekka-aluetta sekä alueen muu infra tarjoavat mahdollisuudet järjestää turnauksia, leirejä, kursseja jne.

Vaikka JyLe kutsuukin tilaisuuden kasaan, toivomme muita seuroja ja JyLeen kuulumattomia biitsiaktiiveja mukaan tuomaan mielipiteensä ja ideansa esille. Näitä voimme sitten lähteä yhdessä toteuttamaan sovituilla rooleilla ja vastuilla. Kutsua saa vapaasti jakaa asiasta mahdollisesti kiinnostuneille.

Tervetuloa mukaan!

JyLen hallituksen puolesta
Mikko Häyrinen
Puheenjohtaja
0400 185513
mikko.hayrinen@kihu.fi

PS. Mikäli et pääse paikalle, ole yhteydessä JyLen hallituksen jäseniin vaikkapa jo ennen palaveria niin pääset vaikuttamaan. Yhteystiedot löydät täältä https://www.jyvaslentis.fi/organisaatio

Seuran uusimmat