JyväsLentiksen hallinnossa henkilömuutoksia
Julkaistu: 12.09.2019 00.00

JyväsLentiksen hallinnossa henkilömuutoksia

JyväsLentiksen hallituksessa tapahtuu henkilömuutoksia, koska puheenjohtaja Vesa Walden erosi tehtävästään henkilökohtaisten syiden vuoksi 29.8.2019 ja Tiina Pöytäniemi muutti pois paikkakunnalta opiskelukuvioiden muutoksen vuoksi. Lisäksi toiminnanjohtaja Taneli Niemisen työsuhde päättyy syyskuun lopussa.

Hallitus järjestäytyi kokouksessaan 9.9.2019 uudestaan ja tarkensi seuran hallituksen päätoiminnot vastuualueisiin. Seuran hallinnon vastuualueita ovat: talous, tapahtumat, valmennus ja viestintä. Samat vastuualueet toimivat myös eri joukkueissa ja joukkueiden toimihenkilöille tullaan järjestämään koulutusta seuran toimintamallista.

Seuraavaan vuosikokoukseen asti toimitaan seuraavasti.

Varapuheenjohtaja Mikko Häyrinen toimii puheenjohtajan sijaisena ja hänen vastuualueenaan on yhteistyössä Maarit Bendeconin kanssa valmennus.

Antti Fredrikson korvaa Pöytäniemen seuran sihteerinä ja hänen vastuualueenaan hallituksessa on talous yhdessä hallituksen varajäsenen Juha Tenhusen kanssa.

Tenhunen ja Bendecon vastaavat yhteistyössä viestinnästä.

Katariina Soanjärven vastuualueena yhteistyössä viestinnän kanssa ovat tapahtumat.

Lisäksi valmennuspäällikkö Rauno Muukka ja junioripäällikkö Timo Vilokkinen ovat vastuussa valmennukseen liittyvistä asioista.

Yhteystiedot: https://www.jyvaslentis.fi/organisaatio