LENTISHUUMAA LAUANTAINA JYVÄSKYLÄSSÄ
- Seuran yhteinen vanhempaintilaisuus - 1-sarjaottelut - Suomi-Puola kisastudio -


Keväällä tapahtui paikallista lentopallohistoriaa, kun JyväsLentis otti vastaan Liikunnan Riemulta vapautuneen sarjapaikan miesten 1-sarjassa ja ensimmäistä kertaa Jyväskylän lentopalloilussa naisten ja miesten edustusjoukkueet sekä tyttö- ja poikajuniorit asettuivat saman JyLe-lipun alle. Nyt historiallinen lentiskausi saa arvoisensa avauksen, kun JyLe tuo sekä naisten että miesten 1-sarjan avausottelut Jyväskylän Monitoimitalolle. Lauantain aikana järjestetään myös seuran yhteinen vanhempaintilaisuus sekä Suomi-Puola kisastudio Passionissa.

Seuran yhteinen vanhempaintilaisuus 15.9. klo 14 Hipposhallin auditoriossa

JyväsLentis järjestää seuran yhteisen vanhempaintilaisuuden. Ajankohta on la 15.9. klo 14.00. ja paikkana auditorio Hipposhallissa. Auditorio sijaitsee Hipposhallin Valmetin puoleisella sivustalla.

Ohjelmassa on ensin yhteinen osuus, jossa käydään läpi yleisiä asioita seuran toiminnan osalta ja tutustutaan seuran toimijoihin. Tarkeimpänä asiana tuleva lentopallokausi ja päivitetty joukkueen käsikirja. Tämän jälkeen joukkueet voivat jatkaa omien ryhmien asioilla joukkueen valmentajien ja /tai toimihenkilöiden johdolla mikäli näin on erikseen etukäteen sovittu. Joukkueen omista vanhempainilloista tulee aina etukäteen viesti valmentajalta / jojolta.

Vanhempaintilaisuuden jatkona JyLen naisten ja miesten 1-sarjaottelut!

Kuva: Ari Hyvönen

1-sarjan avausottelut lauantaina 15.9. Monitoimitalolla

JyväsLentiksen edustusjoukkueet avaa kauden tuplaottelulla Jyväskylän Monitoimitalolla lauantaina 15.9. Päivän avaa naisten 1-sarjan ottelu klo 15:30, jonka perään vuorossa on kaikkien aikojen ensimmäinen JyLen miesten 1-sarjajoukkueen ottelu klo 18:00. Naiset kohtaa ottelussaan Puijo Wolleyn ja miehet Kuortaneen.

Kausikortit nyt myynnissä! >>>

Lauantai huipentuu kisastudioon Passionissa

Pelien jälkeen ilta JyväsLentiksen kanssa jatkuu Passionissa (Kauppalaispiha 3), jossa urheilujuhlan huumaa on luvassa TV-ruutujen välityksellä, kun Lentopallon MM-ottelussa Suomi saa vastaansa Puolan.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1611098765663511/

Kuva: Ari Hyvönen

Jyleläiset veloituksetta 1-sarjan otteluihin, joukkueet mukaan järjestelyihin


JyväsLentiksen joukkueiden pelaajat ja valmentajat ovat tuttuun tapaan tervetulleita veloituksetta seuraamaan edustusjoukkueiden otteluita. Seura-asuun pukeutuminen riittää. Joukkueille tulee myös kauden aikana noin 2 talkoovuoroa, jolloin pelaajat pääsevät seuraamaan paraatipaikalta ottelua pallohenkilön roolissa ja vanhemmat ovat avustamassa tapahtuman järjestelyissä lipunmyynnin ja kahvion osalta. #jyleperhe

Maajoukkueripariryhmä. Kuva: WoVo

Mahtavaa menestystä Lännen joukkueille ja jyleläisille C-ikäisten aluejoukkueiden SM-kisoissa

Lännen joukkueet tekivät Rovaniemellä pelatuissa C-ikäisten aluejoukkueiden SM-kisoissa historiaa, kun 1-joukkueet nappasivat kultaa niin tytöissä kuin pojissakin. Lännen 2-joukkueen sijoitus oli tytöissä 6. ja pojissa 7. 

JyväsLentiksestä turnauksessa mukana olivat tytöissä Laura Bendecon, Ella Kotonen ja Venla Heikkinen sekä pojissa Oskari Murtoniemi, Mikko Rintala, Nikke Suominen, Otto Keinonen, Aleksi Oksanen, Niko Pennanen ja Elias Walden. Lisäksi tyttöjen 1-joukkueen valmentajana toimi Maarit Bendecon. 

Turnauksen yhteydessä valittiin myös All stars -seitsikot ja maajoukkueripariryhmä. JyLen pelaajista ripariryhmään valittiin Otto Keinonen, Aleksi Oksanen, Mikko Rintala ja Nikke Suominen. Mikko Rintala valittiin lisäksi turnauksen All Stars keskitorjujaksi. 

Mitalijoukkueet ja palkitut 
http://www.womanvolley.fi/palkitut.html

JyLe 2-sarjaan kolmen joukkueen voimin

JyväsLentis lähtee kaudella 2018-19 kolmella joukkueella 2-sarjaan. Naisten 2-sarjassa mukana on kaksi joukkuetta ja miesten 2-sarjassa yksi. 

Otteluohjelmat: JyLe N2 ja JyLe Flames >>> JyLe M2 >>>

Alle kouluikäisten Liikkari torstaisin Graniitissa

JyväsLentiksen liikuntaleikkikoulu jatkaa toimintaansa torstaisin Kuokkalan Graniitissa klo 16.45-17.45. 4-6-vuotiaille tarkoitettu ryhmä kokoontuu kerran viikossa ja kerran kuukaudessa vanhemmat ovat mukana suosituilla perhetunneilla. Ensimmäisellä kerralla mukaan lähti jo 8 lasta, mutta uusia liikkarilaisia mahtuu mukaan. Lisätietoa >>>

Vielä ehdit hyvin mukaan junnutoimintaan

JyväsLentis tarjoaa lentopallotoimintaa kaikissa tyttöjen juniori-ikäluokissa sekä poikien F-B-ikäluokissa. F-ikäiset harrastavat kerran viikossa (kaksi ryhmää, Huhtasuo ja Keltinmäki), E-tytöt ja -pojat kaksi kertaa viikossa, D-tytöt ja -pojat kolme kertaa viikossa ja sitä vanhemmat 4 tai enemmän (riippuen turnauksista). Joukkueissa on vielä tilaa uusille harrastajille.

Jokaisella ikäluokalla on oma sivu, jonka kautta löytyy lisätietoa >>>

B-tytöt avaavat kauden Huhtasuon koululla 29.9.

JyväsLentiksen B-tytöt avaavat kauden tasonmittausturnauksella Huhtasuon koululla. Turnaus pelataan lauantaina 29.9. ja pelit käynnistyvät klo 11. JyLen lisäksi turnauksessa mukana Korpilahden Pyrintö, Mikkelin Passarit ja Pieksämäen Tsemppi -82.

https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2018n&sarja=TB&lohko=9

Biitsikauden parhaita palkittiin päätöksessä

JyväsLentiksen biitsikauden päätöstilaisuus järjestettiin Beach Park Jyväskylässä lauantaina 8.9. Tilaisuudessa palkittiin kauden aikana menestyneitä pelaajia sekä tärkeitä taustatoimijoita.

Kaikki palkitut >>>

JyväsLentis fanipaidat nyt myynnissä!

Ensimmäistä kertaa myös JyLen kannattajilla on mahdollisuus tilata aidon näköinen pelipaita. Tilaamalla fanipaidan tuet JyväsLentiksen toimintaa ja pääset katsomossa mahtavaan tunnelmaan.

Fanipaita maksaa 35 euroa (alv ei lisätä) ja saat sen haluamallasi nimellä ja numerolla varustettuna tuohon hintaan. Voit myös tilata paidan ilman numeroa ja nimeä. Paitatilaukset >>>

Lentopallosarjojen kausiaikataulu 2018-19

Tulevan kauden aikataulu turnausten osalta on luettavissa junnulentis-sivustolla. Listauksessa näkyy sekä valtakunnalliset sarja (C-A-ikäiset) että Keski-Suomen maakunnan aikataulu (F-D-ikäiset, Länsi).

Kausiaikataulu >>>

JyväsLentis ja JKL Beach Volley somessa!
 

JyväsLentis tiedottaa aktiivisesti toiminnastaan myös eri sosiaalisen median kanavissa. Käy tykkäämässä!

JYVÄSLENTIS

facebook.com/JyvasLentis

instagram.com/jyvaslentis_/

EDUSTUSJOUKKUEET

facebook.com/JyLeEdustus/

instagram.com/jyle_n1/

instagram.com/jyle_m1/

JKL BEACH VOLLEY

facebook.com/JKLbeach/

twitter.com/jklbeach

instagram.com/jklbeach/

Kotisivujen mainosbanneri

JyväsLentiksen kotisivujen yläreunassa on Klikki.com palvelun mainosbanneri. JyLe saa jokaisesta mainoksen klikkauksesta korvauksen. Tutustu siis mainostajiin klikkaamalla banneria vieraillessasi JyLen kotisivuilla, tuet samalla seuran toimintaa.