TUTO Volley - JyLe M1

Kupittaan Palloiluhalli

TUTO kaatoi passariongelmista kärsineet JyLe-miehet 3-0

JyLe-miehet matkasivat lauantaina Turkuun TUTO Volleyn vieraaksi ilman neljää aiemmin pelannutta passaria loukkaantumisten ja työesteen vuoksi. Niinpä passarikaksikoksi laitettiin Huupponen ja Liski.

Peliin lähdettiin seitsikolla Jarno-Timo-Mika-Tino-Marko-Niko-Jonne. Peli käynnistyi JyLen hallitessa, kunnes 8-7 -tilanteessa syöttämään meni TUTOn Hernandez, joka hajoitti JyLe-vastaanoton ja hänen syöttövuorollaan TUTO karkasi tavoittamattomaan johtoon ja erä TUTOlle 25-16.

Toisen erän alussa TUTO näytti karkaavan, mutta passarivaihto Janiin tilanteessa 6-10 piristi peliä ja JyLe nousi taistelemaan erävoitosta johtaen erää 23-22. Myös Markon korvannut Veikka kävi hyökkäämässä muutaman pisteen. Erä kuitenkin päättyi TUTOn torjunnalla numeroin 26-24.

Kolmanteen erään Jani jatkoi passarina ja Tiitus korvasi Tinon hakkurina. Tiitus olikin erän tehokkain Jyleläinen kuudella pisteellä. Erä eteni tasatahtia 9-9 - tilanteeseen, kunnes TUTO karkasi erityisesti Borichevin veljesten vahvoilla suorituksilla otteluvoittoon luvuin 0-3 (16-25, 24-26, 20-25).

JyLe pelasi kauden parhaita torjunta-puolustuspelejään, Jonne napsi useita hienoja puolustuksia ja palkittiin ansaitusti JyLen parhaana. Torjunta nappasi 10 torjuntapinnaa Nikon ja Mikan johdolla. Valitettavasti hyvien puolustuksien jälkeen Jyleläiset eivät saaneet aikaiseksi tarpeeksi laadukkaita passeja, että jatkopallohyökkäyksistä olisi päästy tekemään pisteitä. Vastaanotto parani ensimmäisen erän vaikeuksien jälkeen hyvälle tasolle. Passipeliä oli ymmärrettävästi vaihtelevaa, mutta Jani selviytyi tehtävästä tilanteeseen nähden hyvin.

Ensi sunnuntaina JyLe-miehet matkaavat Sastamalaan VaLePan 2-joukkueen vieraaksi. Taistelu pudotuspelipaikasta jatkuu vielä!