VaLePa - JyLe M1

Sylvään koulu

VaLePan Nikula kaatoi taistelleen JyLen

VaLePa vei 3-2 -kotivoiton reilun kahden tunnin tiukan väännön jälkeen.

Kaksi ensimmäistä erää vei VaLePa 26-24 molempien erien päättyessä harmittavasti VaLePan ässäsyöttöihin. Erien ratkaisija oli VaLePan hakkuri Aaro Nikula, jota JyLe ei saanut kuriin.

Pitkällä tauolla JyLe viritti torjunta-puolustustaktiikkaa ja Nikula saatiin kolmannessa ja neljännessä erässä paremmin kuriin ja niin erät veikin JyLe 25-21 ja 26-24.

Viides erä oli VaLePan selvää juhlaa, kun JyLen vastaanottohyökkäyspeli sakkasi täysin. Erä siis VaLePalle 15-7 ja samalla ottelu VaLePalle 3-2.

Pelissä nähtiin pitkiä viihdyttäviä palloralleja, kun molemmat joukkueet esittivät hyvää, taistelevaa puolustuspeliä.

VaLePan parhaana palkittiin libero Risto Ruohola ja maininnan ansaitsee myös 33 pistettä kovilla hyökkäyksillä tehnyt 212-senttinen Aaro Nikula. JyLeltä palkinnon pokkasi hyvän hyökkäys- ja puolustuspelin pelannut Tino Vuori, joka teki 22 pinnaa.

Ensi lauantaina Viitaniemeen saapuu Lempäälän Kisa. Peli alkaa klo 15. Tervetuloa!