Naisten 1-sarja, Naisten 1-sarja

PuWo - JyLe N1   2 - 3

Pohjantien koulu

JyLe N1 taisteli Kuopiossa 2-3 voiton PuWosta

JyLen naiset matkustivat lauantaina 12.1. Kuopioon Puijo Wolleyn vieraaksi. Yleisöystävällinen viiden erän peli päättyi JyLelle 3-2. Kokonaisuudessaan peli oli JyLeltä ailahtelevaa: ensimmäisen erän PuWo vei 25-15, toisessa erässä peli saatiin kasaan ja JyLe voitti sekä toisen että kolmannen erän pistein 17-25 Neljännessä erässä Puwo pääsi juhlimaan ja se jyräsi 25-17 voittoon. Viides erä oli tasaista taistelua, jonka Jyle vei tiukasti itselleen 13-15.

PuWon kova torjunta ja hyvä puolustuspeli toivat haastetta JyLen hyökkäyspeliin, ja pelissä nähtiinkin pitkiä palloralleja. Hävityissä erissä JyLe ei saanut pelirytmistä kiinni haastaviin paikkoihin sattuneiden omien virheiden vuoksi. Myös Puwon uusi amerikkalaisvahvistus yleispelaaja Raean Greisen pääsi näyttämään osaamistaan, ja hänet valittiinkin kotijoukkueen parhaaksi pelaajaksi. JyLen parhaana pelaajana palkittiin onnistuneen pelin jälkeen passari Anni Toivonen, ja jylettäreksi nimitettiin Milla Aalto, joka nostatti koko joukkueen henkeä loistavilla suorituksillaan ja tsempillään. Ensi viikonlopun tuplapeliviikonloppuna JyLe kohtaa lauantaina 19.1. Helsingissä Puman ja sunnuntaina 20.1. kotisalissaan NALE/HELVolleyn.

Kuva: Ile Salminen