Naisten 1-sarja, Naisten 1-sarja

PuMa - JyLe N1   1 - 3

Puistolan Urheilutalo

Puma kaatui 1-3 kotikentällään

Vuoden 2019 toiseen peliin JyLen naiset matkasivat lauantaina 19.1. Puistolan urheilutalolle Helsinkiin PuMan vieraaksi. Tiukassa naisten ykkössarjassa PuMa majailee pudotuspeliviivan alapuolella. JyLe tiesi, että taistelu pisteistä tulee olemaan kova. JyLe kuitenkin kairasi 3-1 voiton PuMasta, ja kolme pistettä lähti jylettärien mukaan Jyväskylään.

Peli oli tasaista alusta alkaen, mutta ensimmäinen erä oli virheiden täyttämä molemmin puolin verkkoa. JyLe kuitenkin otti ensimmäisen erän voiton tiukan taistelun jälkeen 26-24. Toinen erä tuli selvemmin JyLelle 25-17. Kolmannessa erässä naisemme pääsivät hyvään johtoon puolessa välissä erää, mutta PuMa ei antanut periksi ja vei erän 25-20. Neljänteen erään JyLe sai paremman alun ja näytti siltä, että erä ja peli saadaan nopeasti päätökseen. PuMa nousi kuitenkin taisteluun mukaan nousten aina tilanteeseen 24-24 asti. JyLe pääsi kuitenkin ensimmäisenä erä- ja ottelupalloon, ja Heta päätti ottaa ohjat omiin käsiinsä ja syötti eräpallotilanteessa komean ässän PuMan kenttään!

Näin jylettäret aloittivat voittotanssin kolme tärkeää pistettä takataskussaan sekä jatkaen ykkössarjan kakkospaikalla. Edux:n ja KSBR:n kummipelaaja, kapteenimme, Anni valittiinJyLen parhaaksi pelaajaksi hyvän passi- ja syöttöpelin jälkeen. Jyletär oli tänään libero-Emppu. Hän näytti puolustuspelaamisellaan ja kovalla taisteluasenteellaan olevansa takakentän kuningatar.

Kuva: Ile Salminen