JyLe N2 - Tsemppi-82  0 - 3

Gradia Viitaniemi D-sali

Tsemppi N2:sta vahvempi sunnuntaiaamun pelissä

Tänään lähti JyLe taistelemaan kotikentällä Tsemppiä vastaan Viitaniemessä.

Ensimmäinen erä lähti hyvällä asenteella käyntiin ja joukkueet kulkivat tasoissa erän puoleen väliin asti. Sen jälkeen sai Tsemppi kuitenkin muutaman syöttöputken ja JyLen tuntuma hävisi loppuerästä. JyLe hävisi erän 16-25.
Toiseen erään lähdettiin vieläkin kovemmalla asenteella ja se näkyi myös tuloksissa. Erässä tuli mahtavia torjuntoja ja hakupalloja. Joukkueet kulkivat rintarinnan loppuun asti mutta silti, erä Tsempille 25-20.
Kolmas erä oli JyLen parasta peliä tässä ottelussa ja omia virheitä saatiin karsittua pois. Edelleenkin torjuntapeli toimi ja hyökkäyksiä saatiin taottua vastustajan kenttään. Tsemppi sai kuitenkin hienojen puolustuspallojen kautta hyvät lyöntiasemat ja viimeinenkin erä päättyi Tsempille 25-21. Peli oli hienoja suorituksia täynnä ja voitto ei jäänyt mistään tietystä osa-alueesta kiinni. Tyttöjen kanssa pohdimme, että ensi kerralla pitää vain hoitaa jokainen suoritus loppuun saakka. Hienoa peliä oli jokaiselta! Ensi viikonloppuna vietämmekin pienimuotoista lomaa, kahden viikon päästä sitten seuraavaan peliin.