A-tytöt ja N2, Naisten 2-sarja

JyLe N2 - LPK N2  3 - 1

Kortepohjan koulu

N-kakkoselle voitto Kortepohjassa

Kortepohjassa pelattiin tämän kauden viimeinen alajatkosarjan ottelu Kangasalalta saapunutta LPK:ta vastaan.
Ensimmäiseen erään lähdettiin kovalla tsempillä ja se myös näkyi pelaamisessa. Koko joukkueella oli hyvää tekemistä ja tahtoa voittaa. Erä päättyi JyLelle lukemin 25-13.
Seuraavaan erään lähdettiin nollaamalla edellinen voitettu erä ja pyrittiin jatkamaan samaa varmaa peliä. Teimme muutamia virheitä ja annoimme vastustajalle ilmaisia pisteitä, ja näin erä päättyikin LPK:lle 17-25. Vaikka hävisimmekin toisen erän, oli siinä silti mukana hienoa taisteluhenkeä.
Kolmanteen erään lähdettiin vielä kovemmalla tsempillä kuin mitä aiempiin eriin. @juttalindberg ja @oona_ojala pamauttivat taitavilla lyönneillään pisteitä kenttään. Erän loppupuolella @hennamikkola saapui hienosti sisään kentälle syöttämällä heti ensimmäisenä ässän! Hienon taistelun ansiosta 3. erä päättyi JyLelle 25-16.
Neljänteen erään lähdettiin erityisen suuri voitontahto silmissä, oltiinhan viimeistä N2-sarjan ottelua lähdetty voittamaan. Erä lähti käyntiin omilla virheillä, ja vastustaja sai pientä etumatkaa. Päätettiin yhdessä lopettaa sählääminen ja turhien virheiden teko. Sen jälkeen piste napsahtikin Jylelle ja syöttövuoroon astui Oona, joka upealla syöttöputkellaan sai kirittyä joukkueemme tasoihin LPK:n kanssa. Loppupuolisko erästä oli tasaista vääntöä, mutta JyLe osoittautui kuitenkin vahvemmaksi ja erä päättyi lukemin 27-25.
Kokonaisuutena peli oli siis hyvää tekemistä sekä kovaa taistelua ja tsemppausta. Kaikki pelasivat paikkansa hyvin, joten tällä kertaa möröksi valikoitui koko joukkue. Pelin lopputuloksesta voi huomatakin sen, että kun lähtee oikealla asenteella, niin sieltä se voitto napsahtaakin????