JyLe N1 - Juju

Gradia Jyväskylä

Isänpäivänä JyLe oli Jujua vahvempi

Kuva: Ari Hyvönen

Jännittävässä isänpäivän ottelussa Jylettärien vieraaksi saapui lumista säätä uhmaten Joen juju. Jyle saalisti hitaasti, mutta varmasti 3-1 voiton vastustajasta.
Ensimmäinen erä mentiin tasaisin tunnelmin, mutta kuitenkin Jujun ollessa muutaman pisteen edellä 19-19 tilanteeseen asti. Valitettavasti torjuntatilanteessa koimme ikävän loukkaantumisen, kun hakkurimme Liina taittoi polvensa. Eeva sisään hakkuriksi, ajatukset kasaan ja marssimme erävoittoon.
Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi. Vastustaja kuitenkin pääsi hieman karkuun erän alussa, mutta Tuulin vahvat hyökkäykset toivat
meidät tasatilanteeseen ja ohi. Melissa heitti passia rohkeasti keskelle, josta Peltsin ja Siirin oli helppo iskeä vastustajan kenttään patereilla ja satasilla. Vastustajalta Minkkinen piti Jujua pelissä kiinni, mutta se ei yksistään riittänyt. Jylelle toinenkin erä.
Kolmanteen erään Juju sai vaihteen päälle, kun Kalajoki vaihdettiin yp tontilta hakkuriksi. Jylen peli toimi ihan hyvin erässä, mutta puolustuspallot jäivät turhan usein kenttään. Erä Jujulle.
Ennen neljännen erän alkua päätettiin, että nyt täysillä ja ei himmailla. Jylettärien peli oli varmaa ja vastaanotto toimi hyvin. Tämä näkyi upeilla hyökkäyssuorituksilla jokapaikalta. Nälkäisimmänpelaajan palkinnon napannut Meppu ruokki rohkeasti pelaajia jälleen passeillaan. Eränlopussa Juju hiipi hieman lahkeen reunaan kiinni, mutta hyvällä syöttö- ja puolustuspelillä ottelu päättyi Jylen voittoon.
Eeva valittiin päivän Jylettäreksi, eikä suotta! Hän asteli kentälle syöttäen 4 ässää ja toi peliin hyvää asennetta! Entinen Jyletär, nykyinen Lp-Vampulan ykköslibero Emilia Joensalo valitsi parhaaksi pelaajaksi Insinöörityö Hentinen Oyn kummipelaajan Anniina Peltosen. Peltsin peli oli tänään vahvaa sekä syöttö, että hyökkäysruudussa. Muutama puolustuspallokin sieltä ryömittiin peliin. Seuraavapeli onkin heti viikonpäästä Salossa 17.11.
Suuri kiitos katsojille ja järjestäjille tänään ja hyvää isänpäivää teille kaikki ISIT #jyleperhe