Naisten 1-joukkue, Naisten 1-sarja

JyLe N1 - LP-Vampula

Gradia Jyväskylä

LP Vampulasta kotivoitto

Sunnuntaina nähtiin kahden tunnin edestä hyvää lentopalloa, kun Lp-Vampula Huittisista saapui kotisaliimme Viitaniemeen. Tähän kahteen tuntiin mahtui neljä tiukkaa ja tasaista erää, joista JyLe käänsi itselleen kolmannen peräkkäisen kolmen pisteen otteluvoiton.

JyLe lähti peliin tutulla seitsikolla, mutta kokoonpanossa mukana oli myös kaksi tälle kaudelle uutta kasvoa, Emmi ja Sini. Ensimmäinen erä mentiin tasaisissa merkeissä piste kerrallaan tilanteeseen 20-20 saakka kummankin joukkueen vuorollaan johtaen, kunnes JyLe käänsi sen nimiinsä lukemin 25-21.

Toisen erän alun lukemat olivat karmaisevat, kun Lp-Vampula sai rikottua JyLen vastaanottoa huolella eikä JyLe saanut palloja tapettua vastustajan kenttään. Tilanteessa 6-20 saimme kuitenkin kokea sen, mikä lentopallossa on hienoa. Joukkue ei nimittäin antanut ollenkaan periksi eikä asennetta puuttunut Siirin astellessa syöttöruutuun ja tekemällä huikean syöttövuoron, jonka ansiosta JyLe sai kirittyä tilanteeksi 17-20. Aivan erävoittoon saakka tämä ei kuitenkaan riittänyt Siirin viidestä ässästä huolimatta vaan toinen erä meni Lp-Vampulalle 25-21.
Erätauon jälkeen oli edellisen erän huono alku unohdettu ja JyLe aloitti hyvin vahvasti johtamalla peliä erän alusta aivan viimeiseen palloon saakka. Erä päättyi JyLelle 25-23.

Neljäs erä oli ensimmäisen erän tavoin tiukka ja Lp-Vampula johti sitä, kunnes tärkeässä 18-18 tilanteessa Jyle sai käännettyä johtoaseman itselleen ja omaa vahvaa hyökkäystään hyödyntäen voitti neljännen erän 25-23 ja näin koko ottelun sekä kolme pistettä itselleen.
Parhaana pelaajana JyLestä palkittiin ansaitusti hakkuri Eeva Karkkonen, joka pelasi rohkean ja fiksun pelin. Myös nälkäisimmän pelaajan palkinto meni oikeaan osoitteeseen Siirin päästessä herkuttelemaan Subille.
Jylettäreksi valittiin liberona pelin pelannut Sini Eerola, joka on tuttu pelaaja aikaisemmilta kausilta. Loukkaantumisen jälkeen peli oli Sinille ensimmäinen eikä treenejäkään ollut alla kuin muutamat, ja siitäkin huolimatta tämä nainen kaivoi pallot ylös ja toi joukkueelle hyvää energiaa!