Naisten 1-joukkue, Naisten 1-sarja

JyLe N1 - RaIsku

Gradia Jyväskylä

Isku puolusti JyLen kumoon

Rantaperkiön isku matkusti sunnuntaina 1.12. Jylettärien vieraaksi ja lopulta vaiherikkaan peli-illan päätteeksi vieraat veivät 3-1 voiton.

Jylettärien vahvistukseksi peliin saatiin Puijo Wolleyn Pihla Pohjola, joka pääsikin näyttämään osaamistaan hakkurin paikalle.

Ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä ja heti alusta asti nähtiin katsojaystävällisiä palloralleja. Raisku nappasi kuitenkin ensimmäisen erän pistein 24-26. Toisessa erässä Jyle tipahti hieman pelistä ja pitkälle erätauolle lähdettiin toisen erän mentyä myös Raiskulle pistein 17-25. Kolmanteen erään Jylen syöttö teki tuhoa ja jylettäret pääsivät juhlimaan kovalla kädellä vieden erän 25-9.

Neljännessä erässä Raisku pääsi selkeästi takaisin kiinni peliin ottaen jo vähän etumatkaan. Jyle sai kuitenkin uutta energiaa onnistuneen tuplavaihdon avulla, ja passari Emma Jussila ja hakkuri Iida Fredrikson onnistuivatkin ratkaisuissaan huolimatta N2-pelireissusta ja viiden tunnin autossa istumisesta!

Puolin ja toisin nähtiin hienoja puolustuksia ja kovia hyökkäyksiä, erä meni kuitenkin harmillisesti Raiskulle 22-25 heidän puolustuksensa ja torjuntapelinsä ollessa himpun verran kovempi. Vierailta parhaana palkittiin hakkuri Karoliina Viitaniemi ja kotijoukkueelta keskitorjuja Siiri Vehmanen. Nälkäisin pelaaja eilen oli passari Melissa Honkonen ja Jylettäreksi arvostettu raati valitsi libero Emilia Eskelisen, joka pelasi hienon ja tasaisen pelin luututen lattiaa.