PuMa - JyLe N1

Puistolan Urheilutalo

JyLe voitokkaana Puistolassa

Jylettäret matkasivat Helsinkiin PuMan vieraaksi. Joukkueet eivät ole ennen pelanneet tällä kaudella vastakkain, joten ennakkoluuloa joukkueesta ei paljoa ollut.

Ensimmäisen erän aikana PuMa johti koko ajan hieman Jylettäriä. Jyleltä ei riittänyt tarpeeksi hyvää rutistusta ensimmäiseen erään ja ensimmäinen erä päättyihin 25-20 PuMalle.

Toiseen erään kokosimme itsemme. Koko erä pysyikin jatkuvasti todella tasaisena, mutta JyLen järkevä hyökkäyspeli ja hyvät puolustukset toivat Jylettäret erän voittoon lukemin 25-23.

Kolmannessa ja neljännessä erässä Jylettärien peli oli hieman ailahtelevaa ja osittain todellakin hienoa. Kolmannessa erässä tehdyt tuplavaihdot sekä peltsin hienot torjunnat toivat jylettäret 25-19 voittoon. Neljännessä erässä peli hieman vaikeni PuMan hyvien syöttöiden ansiosta sekä PuMa voitti neljännen erän 25-20.

Viidenteen erään lähettiin hyvällä asenteella ja se myös näkyi kentälle. Jylettäret pelasivat ja taistelivat loppuun asti sekä yhteispeli sujui ongelmitta. Vaikeutimme PuMan pelaamista niin hyvin, että voitimme viidennen erän 15-7.

Parhaaksi pelaajaksi valittiin Jylestä Peltosen Anniina, joka pelasi huikean pelin upeilla torjunnoilla sekä pomminvarmoilla hyökkäyksillä. Pumasta parhaaksi pelaajaksi valittiin Minttu Junno, joka pelasi varmaa ja hyvää peliä.

Jylettäreksi tällä kertaa valittiin koko joukkue, joka taisteli loppuun asti ja nousi vaikeuksien kautta voittoon.Seuraava peli onkin kauden viimeinen kotipeli lauantaina 14.12 kello 18 Viitaniemessä.
Saavuthan paikalle kannustamaan Jylettäret voittoon ja siitä lähdemmekkin pienelle pelilomalle.

Kuvat: Ari Hyvönen ja Ile Salminen