Naisten 1-joukkue, Naisten 1-sarja

JyLe N1 - TuTo Lentis

Gradia Jyväskylä

Tuto vei 20-luvun avausottelun

Vuoden 2020 ensimmäinen ottelu. Vastassa oli ensimmäistä kertaa koko kauden aikana TUTO Lentis. Joukkue oli muutenkin monelle Jyleläiselle uusi tuttavuus. Ottelu meni TUTOlle 1-3.

Ensimmäinen erä alkoi jylettärillä vahvasti. Vastaanotto toimi ja oma peli pysyi hyvin kasassa. Vastustajat pääsivät kuitenkin hyvin peliin mukaan ja saivat oman pelin kulkemaan. Näin he olivatkin erän puolesta välistä loppuun saakka vain parin pisteen päässä JyLestä. Erä kuitenkin 25-21 JyLelle.

Toinen erä alkoi tasaisesti. Molemmat joukkueet johtivat vuorotellen, mutta 17-17 tilanteessa TUTO paransi omaa peliään sen verran, että he lähtivät karkumatkalle. Eikä jylettäret saaneet parannettua omaa peliään samalla tavalla. Näin ollen JyLe ei saanut enää TUTOa kiinni tässä erässä. Toinen erä 19-25 TUTOlle.

Erätauon jälkeen kentälle lähdettiin uudella puhdilla. Jylettäret eivät kuitenkaan saaneet omaa peliään kulkemaan kunnolla. TUTOn peli taas kulki hyvin ja he puolustivat lähes kaikki pallot peliin. Erän lopussa jylettäret pääsivät kirimään eroa kuitenkin kiinni, mutta se ei aivan riittänyt erävoittoon. Kolmas erä TUTOlle 23-25.

Neljäs erä ei lähtenyt jylettäriltä sujumaan oikein missään vaiheessa. TUTO taas pelasi omaa vahvaa peliään ja hankaloittivat syötöillään JyLen pelaamista. Jylettärien usko ja peli-ilo ei neljännessä erässä riittänyt. Erä 12-25 TUTOlle.

Vastustajat pelasivat todella hyvää puolustuspeliä ja saivat syötöillään hankaloitettua JyLen vastaanottoa. Pelitemmossakaan jylettäret eivät aivan pysyneet tänään mukana.
Parhaana pelaajana TUTOlta palkittiin tänään hienoa passipeliä pyörittänyt Jenni Lampainen. JyLen parhaana palkittiin tänään hienosti hyökännyt ja loistavia puolustuksia esittänyt Jenna Laaksonen.
Nälkäisin pelaaja JyLeltä oli tänään Emma Jussila, joka tuli loistavasti sisään syöttövaihdoissa. Emma puolusti myös loistavasti. Ja jylettärenä oli tänään hyviä hyökkäystilanteita järjestänyt Melissa Honkonen. (Kuva: Ari Hyvönen)