JyLe N1 - Kisko

Gradia Jyväskylä

Oulun Kisko vei pisteet

JyLe lähti taistelemaan kotikentällä vanhaa vastustajaa Kiskoa vastaan.
Peli oli tapahtumarikasta ja joukkueet kulkivat rintarinnan melkein koko pelin. Kisko kuitenkin kiri loppuun ja voitti pelin 1-3 (22-25, 25-19, 16-25, 18-25).
Ensimmäinen erä oli tiukkaa taistelua ja pisteitä tuli hienoista kuutospaikan hyökkäyksistä ja torjunnoista. Kisko oli vahvempi hyökkäyksien sijoittelussa.
Toiseen erään lähdettiin hienolla asenteella ja se tuotti tulosta! Erässä nähtiin hienoja puolustusralleja ja torjuntoja JyLeltä.
Kolmas erä oli liian sekavaa JyLen puolelta ja virheitä tehtiin väärissä paikoissa.
Neljännessä erässä taisteltiin loppuun saakka, mutta JyLe teki liikaa omia virheitä. Kisko paransi omaa peliään loppuun ja hyökkäsi järkevästi.
Emme pelanneet tänään omalla rauhallisella tasolla, vaan sähläsimme liikaa helpoissakin palloissa. Peli oli kuitenkin tasaisempaa, kuin viime lauantaina ja kentällä nähtiin myös hienoja hyökkäyksiä esim. päivän parhaalta pelaajalta Tuulilta. Torjuntoja otti päivän nälkäisin, Siiri. Varmaa ja tehokasta peliä näytti pelin Jyletär Jenna.