18.00
Naisten 1-joukkue, Naisten 1-sarja

JyLe N1 - PuMa

Gradia Jyväskylä

1/2 Done! Jyle voitti Puman lauantai-illan pelissä 3-1. (25-20, 16-25, 25-12, 25-20)
Salista ei puuttunut tunnelmaa, kun kentälle asteli itsevarma jylettärien joukko.
Ensimmäinen ja kolmas erä toistivat saman kaavan alusta loppuun asti. Vastaanotto,hyökkäys ja puolustus toimivat hyvällä tasolla ja torjunnat napsuivat kohdilleen tuoden meille pisteitä. Kaikki vaan toimi pelikirjan tavoin.
Toinen erä oli Jyleltä virhe voittoinen ja vastustaja paransi selkeästi torjunta- ja syöttöpeliään. Meppu ei siis päässyt hyödyntämään passipeliään kunnolla. Tämä erä ei kuitenkaan lannistanut pelaajia ja pitkän erätauon päättyessä, peli-ilme jatkui ensimmäisen erän tapaan. Neljäs erä oli tasainen, mutta kairasimme pienen ja ratkaisevan eron erän loppuun. Jylessä tuttuakin tuttu Sini Eerola hoiti liberon tointin todella hienosti tänään ja olikin puolustuspallojen kuningatar, sekä pelaajien Jyletär valinta!

Parhaana palkittiin huimat 18 pistettä tehtaillut kapteenimme Siiri, sekä vastustajalta liberon tontin mallikkaasti hoitanut Neea Saarenpää. Jylefaneja hienoilla hyökkäyksillä ja torjunnoilla huudattanut Pihla Pohjola sai ansaitusti Subinsa nälkäisenä pelaajana. Suuri kiitos myös huikealle talkooväelle sekä yleisölle.