Miesten 1-joukkue, Miesten 2-sarja lohko C

Pälkäneen Lukko - JyLe M1

Kostia-Areena, Pälkäne

JyLe-miehille 0-3 -tappio sarjakärjelle Pälkäneellä

JyLe-miehet kävivät sarjakärki Pälkäneen Luja-Lukon vieraana. Kotijoukkue vei pelin 3-0 (25-19, 25-21, 25-13).

Ensimmäinen erä alkoi kotijoukkueen vahvassa hallinnassa aina tilanteeseen 19-9 asti JyLe-miesten ihmetellessä Kostia-Areenan kirkkaita valoja. Sitten Veeti Hartikaisen pommisyöttöjen tahdittamana alkoi JyLe-nousu aina 22-19 - tilanteeseen, kunnes Luja-Lukko vei kolme viimeistä pistettä JyLe-hyökkäyksen tehojen kadottua.

Toiseen erän JyLe jatkoi hyvällä otteella ja karkasi aina 13-8 -johtoon asti. Sitten kotijoukkue lähti nousuun parhaana palkitun Tomi Perkiön johdolla. Lopulta erä kotijoukkueelle 25-21. Pitkän erätauon jälkeen kolmas erä eteni tasaisissa merkeissä 8-8 -tilanteeseen. Sen jälkeen JyLe-vastaanotto mureni Lukon hyvän syötön paineessa ja hyökkääjät eivät onnistuneet vaikeista tilanteista tappamaan palloa. Niinpä Luja-Lukko karkasikin helppoon erä- ja otteluvoittoon luvuin 25-13.

JyLen parhaana palkittiin Nooa Koskinen, kunniamaininnan ansaitsee myös 15-vuotias miesten pelien debytantti Nikke Suominen, joka selviytyi liberona kiitettävästi Luja-Lukon kovasta syöttöpommituksesta.

Ensi viikonlopun JyLe-miehet huilaavat sekä 2-sarjassa että junnupeleissä ja seuraava taisto on 3.11. Keimolan Kaiun vieraana Vantaalla.