Miesten 1-joukkue, Miesten 2-sarja lohko C

Keimolan Kaiku - JyLe M1

Kilterin koulu, Vantaa

JyLe-miehille 0-3-tappio Vantaalla

Sunnuntaipeliksi JyLen miehet matkasivat Vantaalle Keimolan Kaikua vastaan. Pelipaikan löydyttyä, Kilterin koulun hämärähkössä salissa Jyleläisillä oli takkuileva alku. Ensimmäisessä erässä pallo ei tohtinut löytää reittiä vastustajan kenttäpuoliskolle ja puolestaan KeiKan Kirill Kinstlerin syöttämät pallot mursivat erän KeiKalle 25-10.

Toiseen erään JyLe lähti kuitenkin uudella ilmeellä ja paremmalla asenteella. Ensimmäisen erän notkahdus oli jätetty taakse ja peli eteni tasaisesti kymmeneen pisteeseen, jonka jälkeen JyLen soturit eivät saaneet palloa tottelemaan. Toinen erä päättyikin KeiKalle lukemin 25-12.

Kolmanteen erään JyLe löysi peliään jo ajoittain. Erä oli tasainen ja muun muassa Veeti Hartikaisen torjunnat nostattivat tunnelmaa pelikentällä. Lopulta kolmas erä kuitenkin taittui KeiKalle lukemin 25-21.

JyLen miesten ei suinkaan tästä tilanteesta suo näyttää hapanta naamaa, sillä pelissä oli hyviäkin hetkiä. Myös uutena JyLe-kasvona kentällä nähty Leevi Pasanen pääsi hieman näyttämään taitojaan. Joukkueen tämänhetkisestä pelimenestyksestä huolimatta treenien tuloksia kehityksessä on nähtävillä ja suunta on vain ylöspäin.