Miesten 1-joukkue, Miesten 2-sarja lohko C

Korian Ponsi - JyLe M1

Korian liikuntahalli

JyLe-miehille 0-3-tappio Korialla

JyLe-miehet matkasivat Korian Ponnen vieraaksi. Kahden voitottoman joukkueen taiston vei kotijoukkue 3-0 (25-22, 25-20, 25-20) JyLen jatkaessa ilman voittoja.

JyLe aloitti seitsikolla Puronaho-Ojaniemi-Hartikainen-Tarvaala-Koskinen-Remes-Varhe. Ensimmäinen erä lähti liikkeelle JyLen hallinnassa, kunnes JyLe-vastaanotto alkoi lipsua ja Ponsi eteni erävoittoon. Toista erää Ponsi hallitsi alusta lähtien ja eteni erävoittoon luvuin 25-20. Kolmannessa erässä JyLe paransi peliään ja oli hyvin taistelemassa erävoitosta aina 20-19 -tilanteeseen asti. Sitten Ponsi teki 6 pistettä peräkkäin ja vei erän 25-20.

JyLen parhaana palkittiin 17-vuotias keskipelaaja Kaapo Remes. Myös toinen keskipelaaja Veeti Hartikainen pelasi vahvan pelin tehden JyLeläisistä eniten pisteitä, 11.

Seuraavaksi JyLe pelaa toisen kerran kotonaan, kun Salpis tulee Viitaniemeen 24.11. klo 15.30.