Miesten 1-joukkue, Miesten 2-sarja lohko C

Vilppulan Tähti - JyLe M1

Parkkivuoren Urheilutalo, Vilppula

JyLe-miehille Vilppulasta 0-3 -tappio

Tänään JyLe-miehet kävivät Vilppulan Tähden vieraana Parkkivuoren Urheilutalolla. Ensimmäisen erän alku oli erittäin kylmää kyytiä, Tähti keräsi heti alkuun reilun etumatkan tilanteeseen 7-1. Vaikeuksista ei päästy eroon koko erässä ja se loppui luvuin 25-12 Vilppulan Tähdelle.

Toiseen erään lähdettiin vahvasti tekemällä avauspiste Keinosen Oton toimesta. Erää edettiin johdossa kunnes Tähti tasoitti ottelun 8-8, josta jatkettiin parilla omalla pisteellä, joista toisen Oskari Ojaniemi teki lyömällä torjuntaan ja siitä puskemalla sen vastustajan kenttään. Siitä edettiin lähes piste pisteeltä erän loppuun saakka, kunnes Matti Hietanen ratkaisi toisen erän viimeiset pisteen, päättäen erän numeroihin 25-22.

Kolmanteen erään lähdettiin taas hyvällä sykkeellä haastaen vastustajaa heti erän alusta saakka. Erän edetessä tulostaululla numerot vaihtelivat molempien joukkueiden eduksi JyLen johtaessa numeroin 9-6, ja Tähden tasoittaen tilanteeseen 10-10. Tästä jatkettiin jälleen piste pisteeltä aina tilanteeseen 15-15 saakka. Tämän jälkeen Vilppula otti parin pisteen kaulan, jota JyLe ei millään saanut kurottua umpeen päättäen erän 25-21. Näin peli 3-0 Tähdelle.

JyLen parhaana palkittiin hakkuri Mikko Tarvaala, joka takoi hyvällä prosentilla 13 pistettä. Tähden parhaana palkittiin kokenut maajoukkuratsu Matti Hietanen, joka teki 17 pistettä ja antoi hyvää oppia sekä JyLen nuorille että Tähden junnuille!

Kuva: Onni Keinonen