Miesten 1-joukkue, Miesten 2-sarja lohko C

JyLe M1 - Pälkäneen Lukko

Gradia Jyväskylä

JyLe-miehille 0-3 -tappio Pälkäneelle

Lauantaina pelattiin omassa kotiluolassa Viitaniemessä Pälkäneen LujaLukkoa vastaan.

Lähdimme haastamaan sarjakakkosta heti ensimmäisestä erästä lähtien. Pelasimme koko erän rinta rinnan, vuorotellen johtoasemassa. Pääsimme jo eräpallotilanteeseen (26-25), mutta vastustaja vei kaikesta huolimatta ja monien käänteiden jälkeen erän 26-28.

Toinen erä alkoi tahmeasti ja vastustaja pakotti JyLen aikalisään jo tilanteessa 1-5. Aikalisän jälkeen saimme vastustajan tekemään virheitä ja kavensimme tilanteeseen 4-10. Erä eteni tasaisesti vastustajan johdossa, mutta päättyi lopulta 15-25.

Pitkän erätauon jälkeen palasimme kentälle uudelleen sisuuntuneena ja erä etenikin tasaisesti tilanteeseen 7-7 asti. Vastustajan syöttö- ja hyökkäyspeli oli kuitenkin omaamme varmempaa ja huolimatta muutamista onnistuneista torjunnoistamme ja hyökkäyksistä erä karkasi vastustajalle 18-25.
Peli siis Pälkäneelle 0-3 ja samalla nousu sarjakärkeen.

Jylen parhaaksi pelaajaksi valittiin Otto Keinonen, joka tsemppasi joukkuetta läpi koko pelin.

Seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 14.12, klo 15.30, kun vastaan asettuu Isku-Veikot Valkeakoskelta.

Kuva: Onni Keinonen