Miesten 1-joukkue, Miesten 2-sarja lohko C

JyLe M1 - Keimolan Kaiku

Gradia Jyväskylä

JyLe-miesten vuosi käyntiin tappiolla

JyLe-miesten vuosikymmenen ensimmäisen ottelun alku oli melko takkuinen ja kaveri päästettiin reiluun johtoon heti alussa. Erän edessä oma peli kuitenkin parani ja hyviä suorituksia alkoi näkymään myös JyLen kenttäpuoliskolla. Erä kuitenkin meni Keikalle 25-19.

Toiseen erään alku oli jo hieman parempi, mutta muutamien pisteiden jälkeen kaveri päästettiin jälleen pienelle karkumatkalle. Aleksi Oksasen vaihto kentälle toi kuitenkin lisää virtaa joukkueeseen ja erä eteni tasaisena aina kahteenkymmeneen pisteeseen saakka. Lopussa vierasjoukkue otti kuitenkin tarvittavat pisteet ja otti näin ollen erävoiton lukemin 25-22.

Kolmanteen erään JyLe vaihtoi passaria ja haki näin uutta rytmiä peliin. Muutamat ensimmäiset pallot näyttivät jo lupaavilta, mutta sen jälkeen kaveri meni omia menojaan erävoittoon. Kokonaisuutena peli oli melko ailahteleva, mutta välillä nähtiin myös hyviä suorituksia. Onneksi heti sunnuntaina on mahdollisuus näyttää parempia otteita, kun Viitaniemeen vieraaksi saapuu Korian Ponsi ja peli käyntiin klo 17.00.