Miesten 1-joukkue, Miesten 2-sarja lohko C

JyLe M1 - Vilppulan Tähti

Gradia Jyväskylä

JyLe-miehille 1-3 -tappio

Kotipelissä tänään oli vieraana tuttuakin tutumpi Vilppulan Tähti. Ottelu oli tiivistunnelmainen ja molemmat joukkueet saivat hieman lisää intoa, sillä vastapuolen pelaajat olivat pääosin tiedossa.

Ensimmäinen erä oli selvästi kotijoukkeen paras. Erä alkoi hyvin ja JyLe johtikin ottelua 8-3. Tähti kuitenkin kiri ja pääsi jopa ohi erän puolessa välissä. Erän lopetus oli JyLeltä hyvä ja jokaisen pelaajan tehdessä tasaisesti pisteitä, kotijoukkue sai puristettua erävoiton luvuin 25-21.

Toinen erä lähti tasaisemmin liikkeelle ja joukkueet taistelivat rinta rinnan 16-16 tilanteeseen asti. Näillä paikkeilla Vilppula löi hieman pökköä pesään ja JyLen vastaanotto oli hieman ongelmissa. Tähti karkasi erävoittoon lukemin 18-25.

Kolmas erä oli kotijoukkueelta huono. Väsymys alkoi paistaa ja voitonhalu katosi melkein kokonaan. Vilppula käytti tilanteen hyväksi ja vei erän 19-25

Neljäs erä oli jo parempi edelliseen verrattuna, mutta vieläkään ei joukkue pelannut omalla tasollaan. JyLen kauden komein lyönti Otto Keinoselta ja muut komeat suoritukset toivat hieman lisää intoa joukkueeseen. Vilppula oli kuitenkin parempi ja voitti erän 19-25 päättäen pelin 1-3.

Joukkueen parhaaksi pelaajaksi valittiin uudella pelipaikalla esiintynyt Pyry Puronaho, joka pelasi liberona pitkästä aikaa.

Pelit jatkuvat ensi sunnuntaina sarjakärki Pälkäneen Luja-Lukon vieraana.