Miesten 1-joukkue, Miesten 2-sarja lohko C

JyLe M1 - Isku-Veikot

Gradia Jyväskylä

JyLe miehille 1-3 -tappio Isku-Veikkoja vastaan

Tänään Viitaniemessä vieraana oli Valkeakosken Isku-Veikot. Ensimmäinen erä lähti tasaisissa merkeissä käyntiin ja JyLe johti lähes koko ajan. Ensimmäinen erä päättyi runsaista virheistä huolimatta JyLen voittoon 28-26.

Toinen erä eteni tasaisesti 15-15 tilanteeseen, jonka jälkeen vastustaja aikalisästä huolimatta repäisi tilanteen 15-22:een, mistä ei enää ollut nousua. Erä päättyi lopulta Isku-Veikoille 17-25.

Kolmanteen erään yritettiin hakea peli-intoa pitkältä tauolta siinä kumminkaan onnistumatta. Isku-Veikot pääsivät heti erän alussa tilanteeseen 5-10 ja onnistuivat pitämään johdon loppuun asti ja vei erävoiton 20-25.

Neljännessä erässä JyLen peli-ilme hieman piristyi ja se johti erää 8-6, minkä jälkeen tilanne kääntyi yhden syöttövuoron aikana tilanteeseen 8-12 JyLen helppojen virheiden auttamana. Loppuerässä JyLe ei onnistunut tekemään peräkkäisiä pisteitä, joten Valkeakoski voitti viimeisenkin erän numeroin 19-25. Peräkkäisiä onnistumisia pitää vain saada jatkossa lisää. Peli Valkeakosken Isku-Veikoille 3-1.

JyLe-valmennus valitsi joukkueen parhaaksi ensimmäisen kokonaisen 2-sarjapelin pelanneen Eetu Oksasen!

Sunnuntaina JyLe ja Isku-Veikot kohtaavat uudestaan, kun joukkueet iskevät Valkeakoskella klo 16 alkaen!