Miesten 1-joukkue, Miesten 2-sarja lohko C

Salpis - JyLe M1

Salpahalli, Hollola

JyLe-miehille 0-3 -tappio tuliaisena Hollolasta

JyLe-miehet pelasivat Salpahallissa Salpiksen Tekijämiehiä vastaan. Ottelu päättyi 3-0 Salpikselle eräpistein 29-27, 25-16 ja 25-18. Ensimmäinen erä oli varsinkin kotijoukkueelta virheiden täyteinen, mutta puoliksi tarjotun erän lopulla JyLe ei kuitenkaan saanut ratkaistua oikeita palloja itselleen.

Toisessa erässä Tekijämiehet tekivät huomattavasti vähemmän virheitä, kun taas JyLelle niitä alkoi kertyä enemmän, erityisesti syöttöruudussa. Kolmas erä oli alkuun tasaista, mutta Salpis sai murrettua JyLen vastaanottoa riittävästi hyvän kaulan saamiseksi. Kolmannen erän lopussa JyLe palasi hetkeksi peliin hyvällä pisteputkella, mutta tämä kiri toteutettiin liian myöhään ja kotijoukkue nappasi kaikki tarjolla olleet pisteet plakkariinsa.

Päivän parhaaksi pelaajaksi valmennusjohto valitsi joukkueen kapteenin, Oskari Ojaniemen. Maininta myös hyvin peliin vaihdosta tulleelle Viljami Jauhiaiselle, jolle peli oli 2-sarjassa tällä kaudella ensimmäinen!

Pelit jatkuvat ensi sunnuntaina 2.2. klo 14.30 kotipelillä Villpulan Tähteä vastaan.