Miesten 1-joukkue, Miesten 2-sarja lohko C

KorPo - JyLe M1

Korian monitoimitalo

JyLe-miesten 2-sarjakausi päätökseen

JyLe matkusti karkauspäivänä kauden viimeiseen peliin Korialle. Peliin lähdettiin virkeänä aamutreenien ja Hotelli Alban aamupalan kautta.

Ensimmäiseen erään lähdettiin kuusikolla Huotari, Pasanen, Ojaniemi, Koskinen, Tinakari ja Hartikainen ja liberoksi peliin lähti Varhe. Erä eteni tasaisesti aina tilanteeseen 15-15, jonka jälkeen kotijoukkue alkoi tasaisen tappavasti kiriä eroa. Erä päättyi KorPolle 25-19.

Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi. Kotijoukkue vähensi virheiden määrää, eikä JyLe onnistunut parantamaan peliään. Erä selkeästi KorPolle 25-14.

Pitkän erätauon aikana JyLe sai kerättyä palikkansa kasaan ja peli-ilme muuttui selkeästi. Vaiheriikkaan erän alussa JyLe sai kerättyä 3-10 johtoaseman. Vaikka KorPo pääsikin kiinni peliin ja jopa 17-13 -johtoon, onnistui JyLe vääntämään erän itselleen numeroin 28-26.

Neljäs erä jatkui JyLeltä samalla hyvällä ilmeellä ja erä oli tiukkaa vääntöä. Erityisesti sydäntä lämmitti erän lopulla torjuntavaihtoon tulleen Tinakarin torjunnat ja lupsakka laitahyökkäys. Tiniksen sanoin: "Ui juma!" Erä JyLelle lopukta luvuin 25-23.

Viidennessä erässä JyLe jäi täysin lähtökuoppiin eikä erästä jäänyt paljoa kerrottavaa. Erän pisteet tylysti 15-4 ja peli KorPolle 3-2.

JyLen parhaana palkittiin ansaitusti Veeti Hartikainen. 16-vuotias Niko Korhonen sai ensimmäisen kerran kunnolla peliaikaa 2-sarjassa ja esiintyi edukseen. Normaalisti liberona pelaava Niko Hirvonen pelasi tänään yleispelaajana ja onnistui mallikkaasti.

Kausi on näin paketissa ja yhteenvetoa tulee hieman myöhemmin. Junioreiden pelit jatkuvat vielä maalis- ja huhtikuussa.

JyLe-miehet kiittävät kaikkia tukijoitaan, seuraajiaan ja kannustajiaan!!!