Naisten 1-joukkue, N1

LP-Vampula - JyLe   0 - 3

Huittinen, Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto

Jylettäret 3-0 voittoon Huittisissa!

JyLen naiset taistelivat kolmen pisteen voiton LP Vampulan ykkössarjajoukkueesta. Pelin tasoa pystyttiin nostamaan selkeästi edellisen päivän pelistä, vaikka aivan parhaaseen peliin ei käsiksi päästy vieläkään.

Ensimmäisessä erässä vastustaja teki paljon virheitä samalla kun JyLe onnistui pitämään oman pelinsä hyvin kasassa. Erä selkeästi JyLelle pistein 25-16.

Toisessa erässä LP Vampula paransi peliään ja alkoi tahkoamaan etenkin nelosesta pisteitä kovilla lyönneillä, johon JyLen torjunta ei aivan pystynyt vastaamaan. Varsinkin Selma Räsäsen kovat viistolyönnit upposivat kenttään kovilla tehoilla. Erän lopulla JyLe kuitenkin kovempi ja erä 27-25 jylettärille. Kolmas erä oli hyvin samanlainen kuin toinekin ja päättyi JyLen voittoon pistein 27-25.

Parhaina pelaajina palkittiin kotijoukkueen Selma Räsänen ja JyLen Siiri Vehmanen. Jylettären titteli jaettiin tänään yhteisesti hienon pelin pelanneelle Miljalle, sekä etenkin kolmannen erän ratkaisupalloissa kovia ratkaisuja tehneelle Mepulle!

Kuva: Ari Hyvönen