Miesten 1-joukkue, Miesten 2-sarja 2020-2021

JyLe - Karpaasit  1 - 3

Gradia Viitaniemi D-sali

JyLe-miehille 1-3 -tappio sarja-avauksesta

JyLe-miehet aloittivat kauden kotipelillä kokeneita Karpaaseja vastaan ja tuloksena pelistä 1-3 -tappio (19-25, 25-19, 21-25, 13-25).

Peliin haettiin hyvää sykettä aamutreeneistä ja erityisesti kahteen ensimmäiseen erään saatiin hyvää taistelua. Etenkin toinen erä oli vahvaa koko joukkueen tekemistä. Pitkän erätauon jälkeen kolmas erä alkoi tasaisesti, mutta sitten Karpaasit repäisi seitsemän pisteen johdon, jota erän loppuun parantanut kotijoukkue ei saanut kurottua kiinni, vaikka paransi selvästi otteitaan. Neljäs erä alkoi tasaisesti, mutta lopulta Karpaasit vei erän selkeästi.

Vaikka ottelu päättyikin Karpaasien voittoon, näkyi pelissä paljon merkkejä kehittymisestä niin yksilö- kuin joukkuetasolla. Peli oli myös Niko Lehtosalolle ensimmäinen miesten 2-sarjassa.

"Pelin parhaat osa-alueet olivat keskihyökkäys ja sen mahdollistanut hyvä vastaanotto! Kokemus vei vielä voiton nuoruudesta." totesi JyLe-valmentaja Mikko Häyrinen.

JyLen parhaana palkittiin Veeti Hartikainen, joka teki tehot 13/+8. Karpaasien paras oli puolestaan hakkuri Tuomas Tikka, joka takoi 24 pistettä. Palkinnot tarjosi Foodin!