JyLe - Korpy  3 - 0

Gradia Harju C

Jyle N2 kaatoi 3-0 Korpyn paikalliskamppailussa

Tänään lähdettiin Harjulle seuraamaan myöhäisillan paikallisottelua JyLe-KorPy.
Ensimmäinen erä lähti käyntiin railakkaalla lähes kymmenen pisteen johtoasemalla JyväsLentiksen syöttöpeli loisti. Erä päättyi nopeasti kotijoukkueen eduksi pistein 25-12.
Toinen erä lähti samalla kaavalla, vierasjoukkue KorPy kuitenkin sai peliään koottua. JyLen peli sekoittui hetkittäin. Mutta loppurutistuksen ansiosta tämäkin erä meille 25-18.
Kolmanteen erään lähdettiin takki ammollaan ja KorPy käytti tilanteen hyväkseen. Tässä erässä JyLen oma peli saatiin kasaan vasta, kun joukkueet olivat taistelleet rinta rinnan 18-18 lukemiin. Loppuerä saatiin kokoon ja peli päättyi (viimeinen erä 25-18) lukemiin 3-0.
Tänään pisteitä paukutti parhaan pelaajan palkinnon verran Veera @veeraek . Parhaan pelaajan palkitsi Autotalo Laakkonen. Möröksi valittiin Ida @idajakovlev, joka tuli hienosti uuteen paikkaan sisälle ja toi kentälle uutta energiaa, kun sitä tarvittiin!