Miesten 1-joukkue, Miesten 2-sarja 2020-2021

VirtVe - JyLe   3 - 0

Virtain Liikuntahalli

JyLe-miehille 0-3-tappio Virroilla

JyLe-miesten kauden ensimmäinen vieraspelimatka suuntautui Virroille. Isännät veivät pelin kohtuullisen selkeästi 3-0 (25-21, 25-17, 25-20).

Peli lähti JyLeltä hitaasti liikkeelle ja Virrat otti nopeasti ensimmäisessä erässä kaulaa JyLeen johtaen jo 18-8. Erän lopussa JyLe vähän kavensi, mutta se ei riittänyt erävoittoon.

Toinen erä näytti jo paremmalta, mutta ei peli vieläkään oikein JyLe-miehillä kulkenut ja Virrat voitti toisenkin erän.

Kolmas erä oli selvästi JyLeltä paras, mutta ei vieläkään ihan omaa tasoa ja Virrat vei tämänkin erän, vaikka erän alkua JyLe veikin.

Kokonaisuudessaan JyLen esitys oli aika heikko, mutta opiksi otetaan ja eteenpäin. JyLeltä parhaaksi palkittiin Elias Huotari ja Virroilta Matias Maijala.

JyLe-miesten matka jatkuu viikon päästä sunnuntaina Vilppulassa Tähden vieraana.