Miesten 1-joukkue, Miesten 2-sarja 2020-2021

VilTä - JyLe   2 - 3

Parkkivuoren Urheilutalo, Vilppula

JyLe-miehille maukas vierasvoitto Vilppulasta

JyLe-miesten toinen vierasmatka oli lähijoukkue Vilppulan Tähden vieraaksi. Tuloksena matkasta oli tasainen viisieräinen vääntö, jonka JyLe lopulta vei 2-3 (11-25, 25-18, 30-28, 21-25, 12-15).

Ensimmäinen erä oli kokonaan JyLen. Puolustus toimi erinomaisesti ja kovat hyökkäykset jäivät vastustajan kenttään. Jyle vei siis reilusti ensimmäisen erän.

Toisessa erässä Tähti heräsi peliin ja hallitsi syöttöruudussa peliä. Selvästi ensimmäisestä erästä suutahtaneena Tähti vei toisen erän.

Kolmas erä olikin jatkopalloille venynyt tasainen vääntö. JyLeltä hieman huono startti erään antoi Tähdelle voimaa ja tilanne oli pahimmillaan 14-9. JyLe kuitenkin kiipesi takaisin rinnalle, mutta jatkopalloilla Tähti oli vahvempi.

Neljäs erä oli myös tasaista noin 17-17 tilanteeseen asti. Tästä eteenpäin JyLe hallitsi ja nappasi neljännen erän.

Viides erä alkoi Tähdellä hyvin vahvasti, mutta JyLe kiipesi neljän pisteen häviöstä takaisin rinnalle ja loppuerästä paineli suoraan ohi napatakseen voiton kotiin.

JyLen voiton takana oli hyvä puolustuspeli ja kärsivällinen hyökkääminen.

Parhaiksi pelaajiksi palkittiin JyLeltä 22 pistettä tehnyt hakkuri Pyry Puronaho ja Tähdeltä hakkuri Aapo Kolhinen.