Esittely
Ottelutilastot
VilTä - JyLe
20-21 - Miesten 1-joukkue - Miesten 2-sarja 2020-2021
Klo 16:00 Parkkivuoren Urheilutalo, Vilppula
22
Mar

JyLe-miehet Tähden vieraaksi sunnuntaina


JyLe-miehet matkaa sunnuntaina Vilppulaan Tähden vieraaksi. Peli käyntiin klo 16.00. Tähti näyttää yleensä pelinsä Facebook-kanavallaan, joten sieltä ottelua voi seurata.

Tähti on pelannut 5 peliä ja voittotili on vielä 2-sarjassa avaamatta. Tähden joukkue koostuu JyLen tavoin nuorista pelaajista, jotka ovat jyleläisille tuttuja junnupeleistä ja viime kaudelta 2-sarjasta. Viime vuonna Tähti vei kaikki kolme 2-sarjapeliä, mutta A-pojissa pari viikkoa sitten JyLe oli parempi.

JyLe-miehet ovat keventäneet harjoittelua viikolla, jotta terävyyttä saataisiin kovan harjoitus- ja pelijakson jälkeen otteisiin. B-pojat kävivät lauantaina nappaamassa A-poolin voiton Tampereelta???? ja muut latasivat akkuja kotioloissa. Ikävänä uutisena jouduttiin viikolla kuulemaan kapteeni Vili Tinakarin sairaslomasta, käsi kipeytyi ja hoidoksi määrättiin muutaman viikon lepo.

Tiukkaa vääntöä tuttujen joukkueiden välillä siis odotettavissa!

#jyleperhe #sportapost

JyLe-miehille maukas vierasvoitto Vilppulasta


JyLe-miesten toinen vierasmatka oli lähijoukkue Vilppulan Tähden vieraaksi. Tuloksena matkasta oli tasainen viisieräinen vääntö, jonka JyLe lopulta vei 2-3 (11-25, 25-18, 30-28, 21-25, 12-15).

Ensimmäinen erä oli kokonaan JyLen. Puolustus toimi erinomaisesti ja kovat hyökkäykset jäivät vastustajan kenttään. Jyle vei siis reilusti ensimmäisen erän.

Toisessa erässä Tähti heräsi peliin ja hallitsi syöttöruudussa peliä. Selvästi ensimmäisestä erästä suutahtaneena Tähti vei toisen erän.

Kolmas erä olikin jatkopalloille venynyt tasainen vääntö. JyLeltä hieman huono startti erään antoi Tähdelle voimaa ja tilanne oli pahimmillaan 14-9. JyLe kuitenkin kiipesi takaisin rinnalle, mutta jatkopalloilla Tähti oli vahvempi.

Neljäs erä oli myös tasaista noin 17-17 tilanteeseen asti. Tästä eteenpäin JyLe hallitsi ja nappasi neljännen erän.

Viides erä alkoi Tähdellä hyvin vahvasti, mutta JyLe kiipesi neljän pisteen häviöstä takaisin rinnalle ja loppuerästä paineli suoraan ohi napatakseen voiton kotiin.

JyLen voiton takana oli hyvä puolustuspeli ja kärsivällinen hyökkääminen.

Parhaiksi pelaajiksi palkittiin JyLeltä 22 pistettä tehnyt hakkuri Pyry Puronaho ja Tähdeltä hakkuri Aapo Kolhinen.

#jyleperhe #sportapost

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
VilTä 2 - 3
(11 - 25) (25 - 18) (30 - 28) (21 - 25) (12 - 15)
Lisää uutisia
JyväsLentis ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat