Miesten 1-joukkue, Miesten 2-sarja 2020-2021

LiVo - JyLe   1 - 3

Jyrin Liikuntahalli, Liperi

JyLe-miehille 3-1 -vierasvoitto Liperistä

Tänä sunnuntaina Jyle-miehet suuntasivat Liperiin ja nappasivat 1-3 -voiton.

Ensimmäinen erä oli JyLen juhlaa ja erä vietiin selvästi luvuin 16-25. Toinen erä oli tiukempi, mutta JyLe onnistui pitämään johtonsa koko erän ja lopulta voitti luvuin 19-25. Kolmas erä oli JyLeltä selvästi huonoin ja samalla vastustajan paras. Vastaanotto hieman petti ja Liperin hyökkäys oli hieman liian kova. Erä päättyi kotijoukkueelle 25-19. JyLe kuitenkin sai kerättyä taas fiiliksen takaisin ja neljäs erä oli tiukan keskivaiheen jälkeen selkeä. Erä päättyi 19-25.

Jyleltä valittiin parhaaksi pelaajaksi hakkuri Pyry Puronaho ja LiWolta yleispelaaja Waltteri Kainulainen. Vasta 15-vuotias Oskari Murtoniemi pelasi reilut 3 erää passarina ja esiintyi edukseen.

Pelit onkin sitten Koronatilanteen takia tältä vuodelta pelattu eli vierasreissu Ouluun ja kotipeli Virtoja vastaan on siirretty harmaan tulevaisuuteen...

Ollaan vastuullisia ja pysytään terveinä????