A-pojat, A-pojat

JyLe - Lempo

Huhtasuon yhtenäiskoulu

A-pojat kolmanneksi B-poolissa kahdella voitolla

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Vilppulan Tähti. JyLe pelasi erinomaiset ensimmäisen ja kolmannen erän ja nappasi näin erityisesti Miro Mårdin vahvoilla suorituksilla 2-1 -voiton eräluvuin (25-21, 22-25, 15-9).

Toisessa pelissä kohdattiin lohkon ennakkosuosikki Alahärmän Kisa. Pelin alku oli JyLeltä heikko ja Kisa karkasi 9-1 -johtoon ennen kuin JyLe sai pelinsä käyntiin, kiri ei kuitenkaan riittänyt ja erä Kisalle. Toinen erä tiukan väännön jälkeen JyLelle 25-23. Kolmas erä oli myös tiukkaa vääntöä, JyLe eteni ensin ottelupallotilanteeseen ja pääsi useamman kerran hyökkäämään otteluvoittoa, mutta ei onnistunut katkaisemaan peliä. Näin erä luvuin 20-18 ja peli 2-1 Kisalle.

Kolmannessa pelissä vastassa oli Lempo. Ensimmäinen erä oli taas JyLelle nihkeä ja Lempo vei erän 25-18. Toiseen erään tuli terästäytynyt JyLe, joka vei erän selvästi 25-18. Kolmannessa erässä sama meno jatkui ja erä JyLelle 15-12.

Kaksi voittoa kolmesta pelistä riitti tällä kertaa vasta kolmanteen sijaan, kun myös Vilppula ja Alahärmä voittivat kaksi peliä ja ottivat lohkon kaksi kärkisijaa paremmalla eräsuhteella. Näin JyLen matka jatkuu kuun viimeisenä viikonloppuna C-poolissa.

JyLe-miehistö esiintyi tasaisesti läpi päivän ja kahta heikkoa ensimmäistä erää lukuun ottamatta peli oli laadukasta jokaisella pelaajalla. Erityismaininnan ansaitsevat kaikki yhdeksän erää uurastaneet Elias Huotari ja Miro Mård!