Naisten 1-joukkue, N1

JyLe - Kuortaneen Urheiluopisto  3 - 1

Gradia D

JyLen naisille 3-1 voitto Kuortaneesta

JyLen naisten kolmen pelin viikko sai hyvän alun keskiviikko illan ottelussa Kuortanetta vastaan. JyLe vei tasaisen pelin 3-1 ja näin ollen kolme pistettä pitkän tauon jälkeen. Lähtökohdat peliin olivat hyvät, sillä alkuviikon aikana JyLen joukkue sai mukaansa viime viikonloppuna puuttuneita pelaajia.

Ensimmäinen erä oli kotijoukkueen hallinnassa alusta loppuun. JyLe sai syötön kulkemaan, mikä aiheutti hankaluuksia vastustajalle. Omalla hyvällä pelillään ja vastustajan virheiden avulla JyLe sai ensimmäisen erän nimiinsä melko selvästi 25-14.

Toinen erä oli ensimmäisen kaltainen, mutta hallitsevana joukkueena toimi Kuortane. Erä alkoi Kuortaneen 6-0 johdolla, eikä JyLe saanut peliään kulkemaan missään vaiheessa. Kuortaneella sen sijaan onnistui kaikki ja joukkue voitti erän 25-12.

Myös kolmannen erän alkuun Kuortane sai hyvän johdon ja pelinsä rullaamaan. JyLen naiset kuitenkin taistelivat tilanteen tasoihin 19-19, ja erän loppu kääntyi JyLen eduksi 25-21.

Toisen ja kolmannen erän tavoin neljäs erä alkoi Kuortaneen hallinnassa. JyLe kuroi piste-eron kiinni, ja erä eteni tasaisesti loppuun saakka ja päättyi JyLen voittoon 25-23.

Kuortaneen joukkueesta pisteitä takoivat parhaana palkittu Oona Rasinperä sekä Ella Korhonen ja Liisa Rinta-Tassi. Kotijoukkeen parhaana pelaajana palkittiin Talenomin kummipelaaja Tuuli ja Jylettären tittelin sai Tiina, joka teki tärkeät onnistumiset tiukassa paikassa. JyLe jatkaa pelejään tuplaviikonloppuna, jolloin vastaan asettuvat Ploki ja LP Vampula.

Kuva: Onni Keinonen