Miehet 2-sarja, Miesten 2-sarja

JyLe - Karpaasit, Outokumpu  0 - 3

Gradia Viitaniemi D-sali

Karpaasit kävi pisteet Viitaniemestä eräluvuin 0-3

Lauantai-iltapäivässä pelasimme kotona Outokummun Karpaaseja vastaan ja ensimmäinen erä käynnistyi takkuisesti eikä kone lämmennyt, joten tästä erästä ei jälkipolville jäänyt kerrottavaa. Erä Karpaaseille 8-25. Toiseen erään lähdimme hyvällä sykkeellä ja tilanteeseen 14-14 asti mentiin tasaisesti, kunnes Karpaasit veivät kokemuksellaan erän 22-25. Kolmannessa erässä sama hyvä syke jatkui ja erä oli tasainen. Pääsimme eräpalloon 24-23 tilanteessa, mutta tiukasta väännöstä huolimatta Karpaasit veivät lopulta erän 24-26 ja samalla pelin 0-3.

Pelin parhaksi pelaajiksi valittiin JyLeltä Otto Keinonen, tehot 13/+7, ja vastustajalta passari Joonas Ryhänen. JyLestä miesten peleissä debytoivat vasta 14-vuotias Matias Siika-aho ja 16-vuotias Niko Pennanen.