Naiset 2-sarja, N2

Raju - JyLe   0 - 3

Ruokolahti

​Pisteet kotiin Ruokolahdelta

Tänään matkustettiin Ruokolahdelle pelaamaan Rajua vastaan. Ensimmäisessä erässä kuljimme rinta rinnan ja pelasimme tiukkaa peliä, oma peli oli hieman vaisua ja selkeästi eilinen turnaus vielä painoi jaloissa. Tästä huolimatta otimme hieman kaulaa ja voitimme ensimmäisen erän 25-21.

Toinen erä eteni samaa kaavaa kuin ensimmäinen, mutta erän lopussa Raju puolestaan otti johtoaseman. Emme kuitenkaan antaneet periksi ja veimme toisenkin erän 26-24.

Viimeinen erä oli jo selkeämpi ja peli oli meidän hallussa (25-17). Erä erältä peli kehittyi ja parani vaikka parasta mahdollista se ei vielä ollut. Kotiin tuliaisiksi siis 3 pistettä ja 3-0 voitto🥳

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin meiltä Krista Kämppi ja Rajulta Neea Punnonen.

Ensi viikolla pelataan kotiottelu, poikkeuksellisesti Huhtasuon yhtenäiskoululla. Ottelu alkaa klo 15,00🤩