27
MAR
15.00
Naiset 2-sarja, N2

Raju - JyLe   0 - 3

Ruokolahti

Sunnuntaina vieraspeli Ruokolahdella

Sunnuntaina 27.11. JyLe kohtaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella vieraspelissä Ruokolahden Rajun. Ensimmäinen ottelu jouduttiin perumaan Rajun joukkueessa olleiden sairaustapausten vuoksi. Joukkue ei ole myöskään edelliseltä kaudelta tuttu, mutta Rajun joukkue on nuori ja mukana on useita viime kevään B-tyttöjen SM-hopeamitalisteja. JyLe on viime viikon tappiosta huolimatta toisena lohkossa, pisteen päässä sarjaa johtavasta Pieksämäen Tsempistä.

Valmentaja Essi-Mari Tuomolan mietteitä tulevasta ottelusta:

-Sunnuntaina kohdataan Raju ensimmäistä kertaa tälle kaudelle. Odotan mielenkiinnolla vieraspeliä ja uskon, että sunnuntaina taistellaan joka pallosta täysillä. Joukkue matkustaa paljon viikonlopun aikana, joten sunnuntaina mitataan myös joukkueen kestävyyttä.

- Treenisalilla ollaan haettu perustekemisen kautta laatua suorituksiin. Joukkue on valmis vierasreissuun ja taistelemaan pisteet kotiin💪🏻

Myös Henni Bruce odottaa ensikohtaamista Rajun kanssa:

-Ei olla vielä päästy pelaamaan tällä kaudella Rajua vastaan, joten ootan kovasti, millaista peliä on luvassa! Viime viikonlopun peli ei ollut meiltä vahvinta suorittamista mutta Ruokolahdelle lähetään hakemaan uutta fiilistä.

Ottelu nähtävissä Solidsportissa.

#jyleperhe

Kuva: Ari Hyvönen