Miehet aluesarja, Miesten aluesarja

JyLe - HUKI  0 - 3

Kortetalo

Miehille kaksi tappiota

Sunnuntain aluesarjan peleistä tuloksena kaksi 0-3 -tappiota, joista päivän paras pistemies hakkurina pelannut Niko Korhonen raportoi seuraavasti:

"Ensimmäisessä erässä Warttia vastaan olimme nuukuksissa ja saimme vasta erän loppupuolella pelimme kulkemaan. Toisessa erässä aloitimme heti vahvasti ja saimme hyvän kaulan vastustajaan, mutta totuimme pitkän syöttöputken antamaan hurmokseen liikaa ja omilla virheillämme Wartti pääsi kuromaan eroa kiinni ja lopulta ohi erän voittoon.

Kolmas erä oli hyvää peliä puoliväliin, mutta oma vastaanotto lopahti ja emme saaneet tarpeeksi kovia suorituksia vastustajalle, vaan jouduimme puolustamaan loppuerän. Näin tappio erin 0-3 (18-25, 21-25, 17-25).

Hukia vastaan pelasimme ekan erän paremmin kuin Warttia vastaan viimeisen, mutta virheitä vaan oli liian paljon ja ero kasvoi kohtuuttomaksi kiriä takaisin. Erä Hukille. Toinen erä oli Henrikin loukkantumisen jälkeen aivan sekaisin ja emme saaneet peli-ilmettä kehiin, joka näkyi suorituksissa ja lopputuloksessa. Kolmas erä oli parempaa ja välillä iloisempaa, mutta tekemättömäksi jäi ja peli Hukille 0-3 (18-25, 22-25, 16-25).

Loppujenlopuksi joukkueen torjunta ja hyökkääminen hyvällä malilla. Kentällä puhumiseen pitää panostaa ja vastaanotton varmuuteen reeniä."Seuraavaksi on vuorossa A-poikien C-poolin turnaus ensi lauantaina Virroilla, mistä lähdetään hakemaan nousua takaisin B-poolin.