Miehet aluesarja, Miesten aluesarja

Keuruun Toverit - JyLe   1 - 2

Keuruun yläkoulu

Keuruulta voitto ja tappio

Aluesarjan turnaus pelattiin tänään Keuruulla ja parhaaksi valittu Lauri Ahvenjärvi raportoi peleistä näin:

"Ensimmäisessä pelissä pelasimme Tikkakosken Palloa vastaan. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä, loppua kohden kuitenkin TiPa pääsi johtoon. Me kuitenkin saimme kirittyä takaisin ja voitettua erän pistein (29-27). Toisessa erässä me teimme paljon omia virheitä ja toinen erä meni TiPalle (25-16). Kolmas erä alkoi tasaisesti, mutta erän loppua kohti TiPa pääsi kuitenkin pisteissä karkuun (25-19). Peli päättyikin Tipan voittoon 2-1.

Toinen peli oli KeuToa vastaan. Ensimmäisessä erässä pelasimme erittäin hyvin ja pidimme koko erän ajan selvää johtoasemaa. Erä päättyi meille (25-12). Toiseen erään lähdimme erittäin itsevarmasti ja se päätyi kohtaloksemme, sillä KeuTo pelasi entistä kovempaa ja otti johdon heti erän alussa. Keuto voittikin toisen erän (25-19). Kolmannessa erässä KeuTo otti alussa johdon ja näytti vievän erän. Me kuitenkin saimme kirittyä takaisin. Kolmannen erän lopussa oli hyvää kamppailua ja voitimme lopulta viimeisen erän pistein (25-22). Peli siis meille 2-1."

Laurin lisäksi Niko Korhonen pelasi vahvaa hakkuripeliä ollen päivän paras pistemies 22 pisteellä.

Seuraavaksi pelataan A-poikien D-poolin kotiturnaus 17.12. Graniitissa.