A-pojat, A-poikien SM-sarja

Oulunsuun Vasama - JyLe

Virtain liikuntahalli

A-pojat kahdella tappiolla D-pooliin

A-pojat pelasivat C-poolin turnauksen Virroilla ja valmennuksen joukkueen parhaaksi tasaisen hyvien otteiden perusteella valitsema Patrik Kinnunen raportoi otteluista näin:

"Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Virtain Veikot. Peli alkoi meiltä hyvin, ja hallitsimme alkuerää. Keskittyminen kuitenkin hieman herpaantui, ja hävisimme ensimmäisen erän (20-25). Toisessa erässä alku oli kivistä, mutta peli parani erän edetessä. Taistelimme erän voittoon (28-26). Viimeisessä erässä taisi kuitenkin jo kunto loppua, ja hävisimme erän (17-25) (2-1 hävio).

Toinen peli lähti hieman kehnosti liikkeelle. Pienen alkujäykkyyden jälkeen aloimme kumminkin pelaamaan omaa peliä. Ensimmäinen erä päättyi niukkaan häviöön (23-25). Toinen erä ei mennyt meiltä hyvin. Valmius oli jokaisella hukassa, eikä varmistus pelannut. Hävisimme erän (11-25). Kolmannessa erässä paransimme. Alkuerä oli hieman heittelevää, mutta lopussa tekeminen oli kohdallaan. Jokainen hoiti oman tonttinsa, ja voitimme erän (25-23) (2-1 häviö).

Turnauksessa oli huonoja hetkiä, mutta paljon myös hyvää. Pelaaminen kehittyi peli peliltä, ja hyviä suorituksia alkoi tulemaan."

Seuraava A-poikien turnaus on sitten D-poolin kotiturnaus Jyväskylässä 17.12. Mutta joukkueet ovat PuMa2 ja LiVo Miesten aluesarja jatkuu 4.12. Keuruulla ja vastassa ovat KeuTo ja Tipa.