C-pojat, C-poikien SM-sarja

JyLe - Koka C1

Korpilahden yhtenäiskoulu

C-poikien C- poolin kotiturnauksen tunnelmia

Saimme tänään vastaamme kotiturnauksessa Korpilahdella paikalliskamppailussa Järvi-Suomen Pallon joukkueen Saarijärveltä. Peli saatiin käyntiin hieman tahmeasti mutta pallo pallolta menimme kohti erän loppua ja tuomarin viheltäessä pilliin ensimmäisen erän lopussa, olivat lukemat 25-14 meille. Toisessa erässä taistelu koveni siitä, kumpi saa pallon kenttään, mutta voitimme tämänkin erän 25-21. Kolmannessa erässä oma peli herpaantui useaan otteeseen ja JSP vei erän ansaitusti 25-21. Peli päättyi meidän 2-1 voittoon.

Koska Valepa 1 ei saanut joukkuetta sairastumisista johtuen kasaan, päivän toinen peli pelattiin Kosken Kaikua vastaan. Vastus oli selvästi kovempi kuin ensimmäisessä pelissä ja erityisesti kovat syötöt meinasivat kaataa oman pelimme kokonaan. Ensimmäisessä erässä pojat nousivat huikeaan taisteluun tappiotilanteesta 20-24 ja erä päättyi meidän voittoon 26-24. Seuraavassa erässä vastustaja jatkoi kovia söttöjä ja hyökkäyksiä, emmekä saaneet vastaanottoa, torjuntaa ja puolustusta toimimaan riittävän hyvin. Erä vastustajalle 25-15. Päivän viimeisessä erässä Koka vei ja me tultiin kaukana perässä, saaden erässä vain 10 pistettä ja häviten tämä peli 2-1.

Päivän peleissä oli paljon hyvää ja hetkittäin peli näytti todella hyvältä, kunnes joukkue lamaantui täysin. Tämän turnauksen pelaajiksi valmennus valitsi passarit Veikan ja Noahin. Pelasimme tänään ensimmäistä kertaa kahdella passarilla niin, että pääsimme hyökkäämään etukentällä kolmella pelaajalla koko ajan. Erityismaininta myös Taaville, joka pelasi tänään ensimmäistä kertaa liberon roolissa sekä Pertulle, joka oli ensimmäistä kertaa mukana peleissä isolla kentällä.

Kiitos kaikille turnauksen valmisteluihin ja järjestelyihin osallistuneille vanhemmille! Pelit jatkuvat C-poolissa tammikuun alussa.