Naiset 2-sarja, N2

JyLe - HaHe  1 - 3

Gradia D

​HaHe tänään parempi

Tänää Gradialle vastustajaksi saapui Haukiputaan Heitto. Ensimmäinen erä oli puoleen väliin saakka hallussamme, kunnes vastustajan syöttövaihto mursi vastaanottomme. Vastustaja pääsi johtoon ja he veivät lopulta erän 21-25.

Toinen erä oli tasaista mutta pysyi hallussamme kuitenkin koko ajan. Veimme erän 25-20.

Kolmas erä oli jälleen tasaista vääntöä. Jännittävien hetkien jälkeen erä meni kuitenkin jatkopalloilla HaHelle 27-29.

Neljäs erä oli alkuun hallintaamme, mutta loppua kohden ote alkoi herpaantua. Emme saaneet tapettua palloa vastustajan kenttään. Loppu oli tiukkaa taistelua joka pallosta molemmin puolin. Erä ja koko ottelu kuitenkin ansaitusti vastustajalle 23-25.

Vastustajan parhaana pelaajana palkittiin Alisa Siika-Aho ja meiltä Krista Kämppi.

Keskiviikkona jatketaan, kun Vehniän Wartti astelee verkon toiselle puolelle Viitaniemeen😎

Tervetuloa Gradialle kannustamaan 18:00.