Naiset 2-sarja, N2

NJ/VH - JyLe   3 - 2

Keski-Nurmon koulu

Huikea kamppailu Nurmossa

Tänään pelattiin viimeinen 2-sarjapeli Nurmossa. Matkaan lähdettiin 7 pelaajalla, mutta se ei menoa haitannut.

Ensimmäinen erä lähti käyntiin tasaisesti, mutta erän loppua kohden vastustaja kovensi otteitaan ja voitti erän 25-19.

Nenäverenvuoto-operaatio keskeytti ensimmäisessä erässä eräpallotilanteessa pelin ja vuotoa tyrehdytettiin vielä toisessakin erässä. Koska vaihtopelaaja ei ollut, Kristan ei auttanut muu kuin laittaa tuppo nenään ja jatkaa peliä💪. Kaikkien keskittyminen oli kuitenkin alkuerässä hukassa ja vastustaja pääsi 15-3 johtoon. Hyvien syöttöputkien kautta saatiin lopulta oma peli hallintaan ja hyvä kiri aikaiseksi. Erä vastustajalle 25-20.

Kolmanteen erään lähdettiin hakemaan uutta alkua peliin. Kentällä fiilis oli katossa saimme ja pelin kulkemaan. Tasainen erä meille 21-25.

Neljännessä erässä jatkettiin samalla kaavalla. Kovat syötöt purivat ja erä meille 17-25.

Viides erä oli edelleen hyvää tekemistä, mutta vastustaja kovensi otteitaan. Erä vastustajalle 15-10 ja koko ottelu 3-2.

Tänään kentällä näkyi pelaamisen ilo🤩 Nyt pidetään peleistä pieni tauko ja treenataan ahkerasti kohti A-tyttöjen välieriä!