KyKy vei Keski-Suomen herruuden
Julkaistu: 27.11.2018 00.00

Kyyjärven Kyky kaatoi JyväsLentiksen lauantai-illan ottelussa Viitaniemessä lukemin 3-0. KyKyn kokenut kuusikko pelasi tasaisesti läpi ottelun ja oli selvästi niskan päällä varsinkin kahdessa viimeisessä erässä.

JyLe lähti otteluun kuusikolla Siika-Aho, Manninen, Liski, Vuori, Aninko, Arkko ja liberona Pekkala. Ensimmäinen erä eteni loppuun asti tasaisissa merkeissä, mutta kääntyi lopulta kahden JyLen loppuerän virheen kautta KyKylle lukemin 23-25.

Tasaisen ensimmäisen erän jälkeen KyKy otti ohjat käsiinsä ja siirtyi nopeassa tahdissa johtoasemaan sekä toisessa että kolmannessa erässä. Toinen erä vierasjoukkueelle lukemin 16-25 ja kolmas erä 20-25.

JyLen osalta ottelun hahmo oli Tino Vuori, joka hyökkäsi hienosti läpi ottelun ja kasasi lopulta 14 pistettä. KyKyn paras pistemies oli 17 pistettä tehnyt Tuomas Sillanpää, jonka lisäksi yli kymmenen pistettä kasasivat yleispelaajat Petrusevics ja Lauri Jylhä.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin idhair.fi palkinnoilla kotijoukkueelta Tino Vuori ja vierasjoukkueelta Tuomas Sillanpää.

JyLe jatkaa kotipelejään miesten 1-sarjassa sunnuntaina 9.12., jolloin Viitaniemeen saapuu Aitolahden Riento.