Junnubiitsin SM-kiertueen ensimmäinen päivä sujui hienosti helteisessä säässä
13.6.2020 20:15 Uutiset / Pääsivusto

Keli suosi junnubiitsareita

Junioreiden beach volleyn SM-kiertueen ensimmäinen päivä sujui hienosti Tuomiojärven beach volley -kentillä helteisessä säässä. Hiekka pöllysi ja hiki virtasi, kun Suomen parhaat U14- ja U16-sarjojen tytöt ja pojat pelasivat yhteensä 113 peliä.

Poikien U14-sarja pelattiin loppuun yhdessä päivässä ja voittajaksi selviytyivät varsinaissuomalaiset Aatu Kukkonen ja Eemi Marttila, jotka voittivat kaikki pelit selvin 2-0 -lukemin. Toiseksi tulivat Hristo Fiykov ja Ville Vainio. Kolmannen sijan ottivat Saku Lassila ja Onni Palonen.

Muiden sarjojen sijoitusottelut pelataan sunnuntaina klo 10 alkaen. JyväsLentis-pelureita on palkintopallisijoituksista taistelemassa tyttöjen U16-sarjassa. Lohkovoittajina jatkoon etenivät Henni Bruce ja Sanni Siika-aho sekä lohkokakkosina Krista Kämppi ja Enni Kuronen. Lisäksi JyLe-peluri Helmi Rantala yhdessä parinsa Unna Eteläisen kanssa etenivät lohkokakkosena jatkopeleihin.

Pelit jatkuvat sunnuntai-aamuna klo 10.00. Tyttöjen U14-sarjan finaali pelataan klo 13.20 ja poikien U16 finaali klo 14.10. Turnauksen huipentaa tyttöjen U16-sarjan finaali, joka pelataan klo 15.00.

Otteluohjelmat ja tulokset:


   
Lisää uutisia
JyväsLentis ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat