Tupu palaa N1:n päävalmentajaksi
Julkaistu: 14.04.2020 00.00

Tupu palaa N1:n päävalmentajaksi

JyväsLentiksen monivuotinen valmentaja Tuulevi Piesanen palaa naisten 1-sarjajoukkueen päävalmentajaksi. Tuulevi veti vuoden happea reilun kymmenen vuoden tiukan valmennuspätkän jälkeen ja nyt mieli veti takaisin valmennukseen.

”Vuoden tauon jälkeen on hienoa palata takaisin valmennukseen. Into työskennellä joukkueen ja pelaajien kanssa on jo kova. Toivottavasti korona-epidemia hellittää pikaisesti, niin pääsemme aloittamaan yhteisharjoittelun.” Tuulevi kommentoi.

Tuulevi veti JyLen naisten edustusjoukkuetta vuodet 2015-2019 kehittäen pelaajia ja joukkuetta menestyksekkäästi. Useita Tuulevin valmennettavia JyLestä on noussut liigaan ja naisten maajoukkueeseen saakka. Parhaana tuloksena 1-sarjassa on tähän mennessä ollut kauden 2018-2019 päätteeksi kuudes sija. Pudotuspeleissä vastaan tuli lopulta liigaan noussut PuijoVolley, joka katkaisi Jylettärien tien. Samaan aikaan Tuulevi oli mukana nuorten maajoukkuevalmennuksessa ja kouluttautui ammattivalmentajaksi Lentopalloliiton ja Kuortaneen Urheiluopiston yhteistyössä järjestämässä koulutuksessa.

Joukkueen rakentaminen on menossa hyvää vauhtia ja ensimmäisiä pelaajasopimuksia julkaistaan pikaisesti. Pelaajien omatoiminen fyysinen harjoittelu on jo käynnistetty ja yhteisharjoitteluun päästään, kun korona-epidemia helllittää ja toiminta on turvallista. Myös seuran taustavoimat ovat vahvistuneet, kun toimintaan on saatu mukaan uusia ihmisiä.

Seuran uusimmat